Bij De Grutter Slapen en Wonen vindt u een uitgebreid assortiment aan woon- slaapproducten. U vindt alle slaapproducten die u nodig heeft: van bedmodellen, ledikanten, bedbodems, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel tot aangepaste bedden voor senioren. Bij De Grutter vindt u ook de complete inrichting voor kinderkamers en tienerkamers. De Grutter: voor uw complete slaapkamer!

 

 

Advies op maat

Klik hier

De klant staat bij ons centraal. Dat betekent dat uw individuele wensen voorop staan. Wij denken met u mee door persoonlijk en deskundig advies.

Goede slaap is van groot belang voor een prettige dag. Bij De Grutter Slapen en Wonen krijgt u een op maat gesneden slaapadvies. Wij adviseren welk bed, matras of hoofdkussen het beste past bij uw slaappatroon en wensen.

De Grutter volgt voor u de laatste trends. Zo kunnen we u zo optimaal mogelijk adviseren. Dat kan bij ons in de winkel, maar ook bij u thuis!

 

Eigen donsatelier

De Grutter Slapen en Wonen beschikt over een eigen donsatelier. Hier maken we donzen dekbedden en kussens van de beste kwaliteiten dons.

[singlepic id=42 w=320 h=240 float=none]

Zo kunnen wij uw speciale wensen vervullen: bijvoorbeeld een extra dik gevuld voeteneind of een heerlijk zacht donzen kussen. In ons donsatelier vullen we ook uw te dun geworden dekbedden. Een dekbed dat u ’s morgens brengt, kunt u op de avond van dezelfde dag weer afhalen.

 

Waar vindt u ons

In onze showroom krijgt u een goede indruk van alle producten

op slaap- en woongebied die we te bieden hebben. De showroom van De Grutter Slapen en Wonen vindt u in het winkelcomplex Centerwold in Terwolde, Twelloseweg 79.

U kunt bij ons ruim en gratis parkeren. Een kop koffie of cappuccino staat altijd voor u klaar!