Geschiedenis

Na in de jaren 70 en 80 een meubelzaak gehad te hebben in Deventer, begon de familie de Grutter in 1987 met een zaak in Terwolde. In een verzamelgebouw met 6 verschillende ondernemers werd “de Fabriek” opgericht. Korte tijd later werd deze naam veranderd in Centerwold. Vandaag de dag, vindt u op ruim 2000m², twee speciaalzaken onder 1 dak. Beide winkels zijn eigendom van de familie de Grutter. Het is een dames- en herenmodezaak met de naam Maris Mode, en een winkel in woningstoffering en slaapcomfort genaamd de Grutter slapen en wonen. Bij De Grutter slapen en wonen vindt u een uitgebreid assortiment aan woon- slaapproducten.

Sfeervol wonen

Bij de Grutter kunt u terecht voor uw complete woningstoffering. Persoonlijk en eerlijk advies, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij bieden u verschillende producten die aansluiten bij uw specifieke woonideeën. In ons uitgebreide assortiment vindt u pvc vloeren, lamelparket en laminaat. Deze vloeren zijn sfeervol, duurzaam en van prachtige kwaliteit. Tevens bieden wij een kompleet assortiment vloerbedekking, gordijnen, vitrages en zonwering aan. Wij assisteren u graag bij het kiezen van de juiste combinatie met een passende kleur en uitstraling.

Gezond slapen

U vindt bij de Grutter alle slaapproducten die u nodig heeft: van bedmodellen, ledikanten, bedbodems, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel tot aangepaste bedden voor senioren. Bij De Grutter vindt u ook de complete inrichting voor kinderkamers en tienerkamers. Onze slaapafdeling heeft een eigen website: www.beddenhuis.nl

Advies op maat

Goede slaap is van groot belang voor een prettige dag. Bij De Grutter slapen en wonen krijgt u een op maat gesneden slaapadvies. Wij adviseren welk bed, matras of hoofdkussen het beste past bij uw slaappatroon en wensen.

De Grutter volgt voor u de laatste trends. Zo kunnen we u zo optimaal mogelijk adviseren. Dat kan bij ons in de winkel, maar ook bij u thuis!

Eigen donsatelier

De Grutter Slapen en Wonen beschikt over een eigen donsatelier. Hier maken we donzen dekbedden en kussens van de beste kwaliteiten dons.