Outdoor jaloezieën / Outdoor blinds
Bij de Grutter slapen en wonen vindt u een unieke Outdoor collectie. De Outdoor lifestyle wordt steeds belangrijker. De tuin wordt een verlengstuk van onze woonkamer en de zomers brengen we het liefst zoveel mogelijk door in de tuin, op het terras op de veranda. Het aanbod in loungesets en buitenkeukens is groot. Nu kunt u uw buitenkamer perfect afstylen door toepassing van de unieke Outdoor jaloezieën van SUNWAY.

Functionaliteit en decoratie komen hier samen: de Outdoor blinds beschermen u tegen de zon en creëren tegelijkertijd een heerlijke, mediterrane sfeer. Ze zijn gemaakt van Pine wood.

Er zijn twee Outdoor concepten:
De Ibiza, een roll-up gordijn van geschakelde houten latjes. Al eeuwen toegepast in mediterrane landen en nu door SUNWAY in een modern jasje gestoken. De Ibiza is zeer goed toepasbaar in veranda’s en pergola’s. Ook kan de Ibiza binnenshuis toegepast worden, als raamdecoratie of als room divider.

De Valencia is een klassieke, robuuste jaloezie met houten lamellen van maar liefst 0,5 cm dik. U kunt kiezen uit 50 mm en 70 mm brede lamellen. De Valencia is alleen leverbaar met elektrische bediening vanwege het grote gewicht. De Valencia is zeer goed toepasbaar in veranda’s, maar ook als buitenjaloezie voor bijvoorbeeld uw schuifpui of andere glaspartijen.
Zowel de Ibiza als de Valencia zijn in hetzelfde kleurenpalet leverbaar als de houten jaloezieën en Woodweave blinds. U kunt uw kleurtoepassing buiten dus compleet aanpassen aan de kleurtoepassing binnen.

Outdoor2Outdoor1Outdoor