ADO

ADO biedt ruim 50 jaar kwaliteit, afgestemd op de Benelux. De collectie van ADO is met een duidelijke visie afgestemd op de hedendaagse consument. In een tijd waarin mensen voor zekerheid kiezen, vindt ADO het belangrijk dat er voldoende keuze is in tijdloze basiskwaliteiten. ADO is toepasbaar in elk interieur. Met stoffen als thema ‘Pure – White – Light’, wordt de collectie completer en uitgebreider: veelzijdig, verrassend en inspirerend. Het merk ADO staat voor bereikbare kleuren en toepassingen. Basisstoffen die rijk zijn uitgewerkt, toegankelijk en functioneel. De kwaliteiten sluiten beter op elkaar aan en zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Ook de veelzijdigheid is verrassend. Nieuwe kamerhoge stoffen in dichte kwaliteiten, geweven op drie meter breedte en dus in vele situaties naadloos te confectioneren. Nieuwe stoffen kunnen op basis van kwaliteit – samenstelling 100% Pes – en kleur een lange periode mee. Een ADO gordijn moet dan ook een basis bieden voor een mooi interieur in vele stijlen. Zoals een muurkleur of een vloerkeuze gebaseerd worden op het feit dat ze tijdloos zijn, zo is het gordijn ook een fundamenteel onderdeel van het interieur. Kleuren zijn gebaseerd en geïnspireerd op pure natuurtinten die goed te combineren zijn met de verschillende houtsoorten en steensoorten. Ook de toepasbaarheid is op basis van functionaliteit uitgewerkt. Een gordijn moet in de basis goed draperen en wasbaar zijn.

ADO Collectie

De ADO collectie biedt een uitgebreid assortiment overgordijnen, transparante stoffen en vitrages. Het overgrote deel is ook geschikt voor het maken van een vouwgordijn.

Pure

Dit thema staat voor pure materialen in natuurlijke dessins. Denk aan natuurproducten zoals bloemen en takken. De stoffen hebben veelal naturel- en aardetinten, soms met een kleuraccent in nieuwe trendkleuren oker, brique of petrol. Goed toepasbaar in klassieke en tijdloze interieurs.

White

Lichte tinten bepalen vaak de basis van een interieur en zorgen voor balans. Het thema staat voor verfijnde unistoffen in verschillende materialen. In deze trend is gekozen voor lichte kleuren: wit, zilver en natureltinten voeren de boventoon. Terug te vinden in basis interieurs die geïnspireerd zijn door natuurlijke materialen. Een tijdloos en rustig interieur, een eigentijds (t)huis.

Light

Ervaar licht, lucht en gewichtloosheid met de stoffen uit het thema Light. Dit thema bestaat uit transparante unistoffen en rustige, grote dessins. Eigentijds en modern in haar eenvoud. De stoffen zijn verfijnd in materiaal en techniek, waardoor ze een frisse en luxe sfeer geven aan uw interieur.