Artelux staat voor een sfeervol gordijnstoffenconcept. Een toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in o.a. uni stoffen, dessins en transparanten. Van rijke, soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners tot eigentijdse drukstoffen en luxe velvets. Bovendien uniek door een breed kleurenpalet aan uni’s variërend in structuur, materiaal en stijl.

Een groot aantal kwaliteiten is uitstekend onderling te combineren tot een verassend en persoonlijk resultaat. Naast een uitgebreide keuze in stijlen, materialen, kleuren en dessins biedt Artelux u bovenal duurzame kwaliteit. Naast gordijnen ook in vouwgordijnen!

Binnen de Artelux collectie zijn er namelijk een aantal probleemloze kwaliteiten geselecteerd die uitermate geschikt zijn voor verwerking tot vouwgordijn. Bovendien beschikt Artelux over een eigen vouwgordijnservice en wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerd vouwgordijnsysteem. Klik hier voor meer informatie over Artelux vouwgordijnen.

Kortom, een eindeloze collectie gordijnstoffen met variatie om te kiezen en te combineren, in iedere stijlgroep van modern tot landelijk, van romantisch tot klassiek. Met Artelux is iedere emotie haalbaar!