Holland Haag is een totaalleverancier op het gebied van gordijnstoffen. Als familiebedrijf zit het in hun genen om een stap meer te zetten en relaties aan te gaan met het oog op de lange termijn. Met een breed assortiment en collecties bestaande uit gordijnen van hoogwaardige kwaliteit en eigentijdse ontwerpen bieden wij passende oplossingen voor consumenten en de projectmarkt.

ONZE COLLECTIE

Onze Holland Haag collectie wordt met zorg samengesteld zodat wij u een breed assortiment kunnen aanbieden en voor ieder project een passende oplossing kunnen vinden. Wij hebben met onze kennis een selectie gemaakt van transparante, overgordijnen en uni stoffen. De Holland Haag stoffen in onze collectie zijn bijna allemaal kamerhoog.

ONZE LIEFDE VOOR STOF

Onze liefde voor stof houdt niet op bij het samenstellen van een kwalitatieve en breed exclusieve collectie. Ook de veiligheid staat voorop. Daarom is er voor de projectmarkt een collectie ontwikkeld met speciale vlam vertragende materialen.

Door de met zorg samengestelde Holland Haag collectie hebben wij voor acht van de tien consumenten die zijn woning in gaat richten een gordijn in de collectie waarmee een passende oplossing geboden wordt.