Over SUNWAY®

SUNWAY® is een vooruitstrevende leverancier op het gebied van raamdecoratie. Ze zijn  altijd een pionier geweest. Zo brachten ze als eerste het rolgordijnen (1965), vouwgordijnen (1987) en hout en woodweave (1988) op de markt. Ook vandaag de dag staan ze nog steeds bekend om haar unieke en innovatieve producten. Meestal zijn ze de voorloper en volgt de rest later. Ook op het gebied van technische ontwikkelingen lopen ze vaak voorop. Zo waren ze de eerste die het kindveilige SmartCord® Duette en vouwgordijn introduceerde.

De collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek. De producten vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de SUNWAY®raamdecoratie functioneel als zonlicht- of warmtewering en voor uw privacy. Aan de andere kant is de raamdecoratie decoratief én sfeerbepalend in het interieur. Ze biedt onderscheidende producten die ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben. Voor iedere woonruimte en raamtype is er wel een passend product, afgestemd op uw wensen.

Alle SUNWAY® producten worden op maat gemaakt, met precisie en oog voor detail en voldoen aan de Europese norm voor kindveiligheid.

U vindt de SUNWAY® Exclusieve raambekleding bij de Grutter slapen en wonen. Wij kunnen u goed informeren en adviseren. Ook bieden wij een vakkundige meet- en montageservice.