Tretford Tapijt

De natuur aan je voeten!

Al meer dan 60 jaar maakt Tretford met veel passie het welbekende ribbeltapijt. Een ijzersterk natuurlijk tapijt gemaakt met o.a. Kasjmir, geitenhaar en zuiver scheerwol. Tapijt waarin de liefde voor de natuur, en het streven naar optimaal woonplezier samenkomen.

Tretford Tapijt, weelde en welzijn komen samen.

 

Tretford tapijt is verkrijgbaar in tapijtbanen en –tegels. Het tapijt met Kasjmir geitenhaar zijn tijdloos, voor mensen die ecologische grondstoffen, mooie kleuren, comfort en kwaliteit weten te waarderen. Tretford tapijt is van nature isolerend en is daardoor energiebesparend.

De luchtlaag tussen de vezels houdt de meeste warmte vast. Dat betekent dus ook dat u geen last heeft van die koude die vaak boven een harde vloer hangt. Het is geen geheim dat kenners enthousiast zijn over tapijt in de woonkamer, omdat dit bijdraagt aan de beste geluidskwaliteit. Dat komt door de opbouw van de tapijtstructuur waardoor de weerkaatsing van het geluid op het tapijt veel korter is dan op een harde vloer. En tegelijkertijd wordt het omgevingsgeluid met de helft gereduceerd. Met Tretford tapijttegels kun je je verbeelding de vrije loop laten en komen tot een bijzonder en vernieuwend ontwerp in je woonkamer. Je kunt bijvoorbeeld met verschillende tegels een pad aanbrengen of een ruimte binnen een ruimte creëren..

Met Tretford tapijt in de woonkamer haalt u het beste van de natuur in huis.

 

Tretford tapijt Trapmatten, een veilige stijlmaker

Tretford trapmatten zijn een bijzondere, luxe manier van verfraaiing van de trap. De trapmatten bieden veiligheid en voorkomen uitglijders op de trap. De unieke extra foam onderlaag zorgt voor comfortabele vering bij het traplopen. Het belopen van de trap wordt daarmee prettiger en minder glad. Daarbij worden ook de geluiden gedempt.

De zelfklevende matten zijn makkelijk te verwerken, in bijna alle Tretford tapijt kleuren leverbaar en per stuk te bestellen, wat de mogelijkheid biedt verschillende kleuren op de trap toe te passen.

 

Tretford Vloerkleden, handgemaakt en eigentijds

De vloerkleden van Tretford tapijt worden op bestelling met de hand gemaakt. Zo kiest u niet alleen de gewenste grootte en vorm maar ook het kleurenpatroon. De vloerkleden worden met natuurlijke materialen gemaakt, Kasjmir geitenhaar, scheerwol en jute. Hierdoor zijn ze warm, rustgevend en zeer slijtvast.

Kleuren en patronen kunnen de uitstraling van elk vertrek in uw woning in belangrijke mate beïnvloeden. Met een karpet legt u in een ruimte precies op die plek het juiste accent waarop u de aandacht wilt vestigen. Zo kunt u elk vertrek veranderen in een smaak- en sfeervolle comfortzone. Een karpet is een prima investering, het is namelijk slijtvast en duurzaam en na verloop van tijd simpel ergens anders te gebruiken of mee te verhuizen.