Ook uw bedden specialist voor Deventer en omgeving!

Bij De Grutter Slapen en Wonen vindt u een uitgebreid assortiment aan woon- slaapproducten. U vindt alle slaapproducten die u nodig heeft: van bedden, ledikanten, bedbodems, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel tot aangepaste bedden voor senioren. De Grutter: voor uw complete slaapkamer!

Slaapkamer advies op maat

De klant staat bij ons centraal. Dat betekent dat uw individuele wensen voorop staan. Wij denken met u mee door persoonlijk en deskundig advies.

Goede slaap is van groot belang voor een prettige dag. Bij De Grutter Slapen en Wonen krijgt u een op maat gesneden slaapadvies. Wij adviseren welk bed, matras of hoofdkussen het beste past bij uw slaappatroon en wensen.

De Grutter volgt voor u de laatste trends. Zo kunnen we u zo optimaal mogelijk adviseren. Dat kan bij ons in de winkel, maar ook bij u thuis!

Uw Tempur specialist voor Deventer en omgeving.

Bij de Grutter slapen en wonen vindt u de gehele collectie van Tempur. Als Tempur Premium Reseller voor Deventer en omgeving hebben wij de gehele collectie van Tempur in onze winkel om uitgebreid te testen.

Tempur heeft drie verschillende matrascollecties: Original (stevig), Cloud (zacht) en Sensation (traditioneel verend gevoel). Tempur  materiaal in de matrassen reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van een lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Het materiaal keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm, iedere nacht weer.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid testkussen programma van Tempur, u kunt al onze kussens rustig proberen zodat u de juiste keuze kan maken.

Uw boxspring specialist voor Deventer en omgeving.

In de regio Deventer is de Grutter slapen en wonen uw boxspring specialist. Wij voeren bewust een collectie boxspring van gerenommeerde merken die hun productie in de Benelux hebben. Onze belangrijkste merken zijn Pullman, Eastborn, HML Bedding en Sealy. Daarnaast kunnen wij op aanvraag ook de boxspring modellen leveren van Avek, Polypreen en Wonderland. Bent u dus op zoek naar een nieuwe boxspring. Stap dan in de auto en rijdt naar de specialist voor Deventer en omgeving.

Beddenhuis Deventer: kussens en dekbedden

De keuze voor een hoofdkussen is heel persoonlijk. Een goed kussen is bepalend voor een goede nachtrust en voor een ontspannen dag. Met een goed kussen kunt u hoofdpijn en nekklachten voorkomen. Bij De Grutter koopt u kussens die gemaakt zijn van de allerbeste materialen. Of u nu groot of klein bent, op uw rug, buik of zij slaapt, u vindt altijd het kussen dat bij u past.

Persoonlijk advies

Bij Beddenwinkel Deventer “de Grutter” krijgt u persoonlijk advies waarmee u het hoofdkussen kiest dat voor u het beste is.

Beddenwinkel de Grutter heeft de allergrootste kussen collectie van de regio en kan daardoor aan al uw wensen voldoen, of u nu een anti-allergisch, ondersteunend, wasbaar, natuurlijk, therapeutisch of Climate Control kussen zoekt.

De Grutter levert kussens van betrouwbare en bekende merken als Silvana, Tempur, Temprakon, Silvana Support en anderen.

Dekbedden uit onze eigen Donsatelier

Wij maken donzen dekbedden en kussens in eigen atelier. Voor de dekbedden en kussens gebruiken wij de beste kwaliteiten dons. Wilt u een extra dik voeteneind of een heerlijk zacht donzen kussen? Al uw speciale wensen kunnen door ons worden vervuld!

In ons donsatelier vullen wij ook te dun geworden dekbedden. Als u ‘s ochtends uw dekbed brengt, kunt u het nieuw gevulde dekbed ‘s avonds weer afhalen.De keuze voor een hoofdkussen is heel persoonlijk. Een goed kussen is bepalend voor een goede nachtrust en voor een ontspannen dag. Met een goed kussen kunt u hoofdpijn en nekklachten voorkomen. Bij De Grutter koopt u kussens die gemaakt zijn van de allerbeste materialen. Of u nu groot of klein bent, op uw rug, buik of zij slaapt, u vindt altijd het kussen dat bij u past.