Waarom kiezen voor HML Bedding?

Reeds jarenlang hebben wij bij de Grutter slapen en wonen aan HML Bedding een betrouwbare leverancier en meedenkende partner. De korte lijnen en de duidelijke communicatie zorgen absoluut voor een win win situatie, waardoor het voor iedereen prettig werken is, met als eindresultaat altijd een tevreden klant.
Net als de Grutter slapen en wonen is HML bedding een Nederlands familiebedrijf! Een fabrikant van boxsprings en matrassen voor de beddenspeciaalzaak. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. Dat betekent dat we de enorme aandacht en zorg die we aan onze bedden besteden, doorvoeren tot in de kleinste details. Met als doelstelling het maken van eerlijke bedden, exact naar de wensen van onze klanten.

Bij HML Bedding gaat het niet om hun product, maar om uw slaapcomfort. Dat slaapcomfort is zeer persoonlijk en afhankelijk van onder andere uw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeuren. Omdat wij vinden dat goed slapen altijd maatwerk vergt, past de visie van HML Bedding perfect bij ons. HML Bedding kiest dan ook bewust voor een visie waarin maatwerk centraal staat. En een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is.

De boxspringcollectie; optimaal slaapcomfort, passende uitstraling

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen aan (laten) passen. Op de site van HML Bedding presenteren wij u graag een overzicht van alle producten, waarbij u zowel informatie vindt over slaapcomfort als over de mogelijkheden op het gebied van look & feel.

Matrassen en toppers.

Een goede matras en topper bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw nachtrust. Bij HML Bedding kiest u altijd voor een kwalitatief hoogwaardig matras of een complete combinatie met een gestoffeerde matras en een topper. Dat betekent echter niet dat u op elk van de matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt volgens ons maatwerk: wij adviseren u dan ook om op uw gemak te komen proef liggen bij ons in de winkel. Daarnaast kunt u proef liggen op een deel van de collectie bij Bed en Breakfast Landgoed Matanze in Terwolde. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.
Op deze site van HML Bedding laten we u graag zien hoe de matrassen en toppers exact in elkaar zitten.