Boxsprings en matrassen.

Eastborn: Dé specialist in boxspring en matrassen!

Na een goede nachtrust kun je je beter concentreren, en heb je meer energie voor al je activiteiten overdag. Daarom is een goed bed zo belangrijk. Eastborn maakt al meer dan 60 jaar kwalitatief

hoogstaande boxsprings en matrassen. Eastborn staat voor Nederlandse kwaliteit en prima service. Met andere woorden, een Eastborn bed; altijd een slimme keuze!

 Wat verwacht jij van je nieuwe boxspring? Over het antwoord op die vraag heb je vast al uitgebreid nagedacht. Je wilt natuurlijk een boxspring bed van goede kwaliteit, dat lekker ligt, zodat je goed slaapt en weer fris opstaat. Dan moet het er ook nog eens goed uitzien, en dit alles voor een redelijke prijs. Niet meer, maar vooral niet minder. Dankzij de heldere prijs- en kwaliteitsopbouw van de Eastborn collectie, vind je makkelijk het boxspring bed dat past bij jouw smaak en binnen jouw budget.

 

 

Slapen en slaapcomfort

 Slapen is van wezenlijk belang voor je gezondheid. Een gezonde slaap verbetert je concentratievermogen en maakt je energieker. Als je goed uitgerust wakker wordt, merk je dat direct tijdens je dagelijkse werk en in je gezinsleven. Heel belangrijk dus om een goed bed te kiezen. Maar waar moet je op letten bij die keuze? De Grutter slapen en wonen helpt je om de juiste beslissing te nemen! Eastborn maakt al vele jaren boxsprings en matrassen en heeft haar kwaliteit in de markt  bewezen. Kies je voor Eastborn, dan kies je voor Nederlandse kwaliteit, hoogstaande service én betrouwbaarheid. Altijd een slimme keuze!

Vindt je ideale Eastborn bed in onze showroom; kom proefliggen en laat je uitgebreid informeren!

Ondersteuning

Een goede matras en bedbodem moeten je lichaam gelijkmatig ondersteunen, zodat de wervelkolom ook ‘s nachts de natuurlijke S-curve behoudt. Alleen met het juiste slaapcomfort kunnen je wervelkolom en tussenwervelschijven voldoende herstellen van de dagelijkse belastingen en hoeven je spieren zich niet in te spannen om een verkeerd slaapcomfort te corrigeren.

Ventilatie

Om goed te kunnen slapen is een fris en schoon bed essentieel. Om goed te kunnen slapen moet het lichaam de juiste temperatuur bereiken. Hiervoor is het nodig dat de materialen in de matrassen helpen bij vocht- en warmte transport. Onze matrassen zijn voorzien van ventilerende materialen, zoals Airmax. En de Sensity toevoeging zorgt er ook nog eens voor dat je bed schoon en fris blijft!

Slaapcomfort

 

Voor een goed slaapcomfort is een optimale balans tussen jou, je matras en je bedbodem essentieel. Met het uitgebreide assortiment slaapsystemen van Eastborn vind je altijd een goed systeem wat bij jou past.

Jouw persoonlijke voorkeuren, je lichaamslengte en je lichaamsgewicht bepalen voor welk type slaapcomfort je uiteindelijk kiest.