De matrassen van Van Cadsand

Een Samensmelting van Ervaring, Wetenschap en Comfort voor Uw Ideale Nachtrust

Bij Van Cadsand investeert u niet slechts in een bed, maar in een zorgvuldig gecreëerde nachtrust. Als vooraanstaande fabrikant van aanpasbare matrassen en boxsprings integreren wij traditioneel Zeeuws vakmanschap, hoogwaardige materialen, en de meest recente wetenschappelijke inzichten om op maat gemaakt slaapcomfort te bieden.

Onze Geschiedenis

Het verhaal van Van Cadsand vindt zijn oorsprong bij Paul van Cadsand, een visionair met een diepe passie voor slaapcomfort. Paul heeft jarenlang gewerkt voor gerenommeerde matrasfabrikanten. Tijdens deze periode stuitte hij op een terugkerend probleem: de omruilgarantie voor matrassen loste niet altijd de onderliggende problemen op. Het omruilen van een matras kon weliswaar één probleem oplossen, maar vaak ontstonden er nieuwe uitdagingen. Soms bleken materialen in een matras onvervangbaar, waardoor omruilen simpelweg geen bevredigende oplossing bood.

Paul realiseerde zich eveneens dat de fysieke behoeften van mensen soms sneller veranderen dan de levensduur van een matras. Een matras dat aanvankelijk perfect voldeed, kon op den duur oncomfortabel worden simpelweg omdat het lichaam van de gebruiker veranderde.

Deze inzichten vormden de inspiratie voor de oprichting van Van Cadsand. Onze matrassen zijn niet alleen aanpasbaar qua toplaag, maar ook de zones voor schouder en heup kunnen volledig worden afgestemd op de behoeften van de slaper. Hiermee biedt Van Cadsand een ongeëvenaarde flexibiliteit en garanderen we dat we altijd het perfecte matras voor u vinden.