Plissé Shades

Plissé Shades zijn mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Ze zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur en worden gemaakt van geplooide stoffen met een elegante, tijdloze uitstraling. Plissé Shades zijn decoratief en veelzijdig. Daarnaast zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen.

 

Plissé Shades 20 mm

Klassieke Plissé Shade met een elegante plooibreedte van 20 mm

Plissé Shades 32 mm

Plissé Shade met een stijlvolle dikke plooibreedte van 32 mm. 

Materialen en stoffen

Onze Plissé Shades zijn verkrijgbaar in een prachtig scala aan kleuren, variërend van natuurlijke tinten tot levendige en vrolijke kleuren. We bieden diverse stofkwaliteiten en stoffen met unieke texturen en borduurwerken.

Bovendien hebben sommige van onze stoffen speciale behandelingen ondergaan om extra warmte- of vuilwerend te zijn:

    1. Topar: Stoffen met een Topar finish kunnen tot wel 65% van de zon en warmte reflecteren, waardoor ze ideaal zijn om uw interieur koel te houden.

    1. ToparPlus: Deze stoffen gaan nog een stap verder. Naast het reflecteren van 65% van de zon en warmte, hebben ze ook een vuil- en vochtafstotende laag aan de raamzijde. Dit zorgt voor extra bescherming en duurzaamheid.

Onze Plissé Shades zijn beschikbaar in twee plooibreedtes (20 mm en 32 mm) en bieden verschillende niveaus van transparantie, waaronder transparant, half-transparant, zichtdicht en verduisterend. Hiermee kunt u de gewenste mate van privacy en lichtinval in uw ruimte nauwkeurig regelen.

De Grutter slapen en wonen is jouw Plisse Shades specialist in de Stedendriehoek: Deventer, Apeldoorn, Terwolde, Twello, Epe, Vaassen, Heerde, Wilp, Voorst, Teuge, Diepenveen, Schalkhaar