Eclips / Duo rolgordijnen

De Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit.

Met Duo rolgordijnen kan je eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creëer je de perfecte uitstraling voor je raam, passend bij je stemming en sfeer en kan je spelen met lichtinval en privacy.

De duo rolgordijnenstoffen zijn bekend om hun horizontale banen. Deze banen zijn er in verschillende breedtes en leverebaar in structuur of effen stof in mooie naturel tinten of vergrijsde kleuren.

Bent u op zoek naar een Duo rolgordijn?

    • Dichte en transparante banen van 100% polyester

    • Maximaal spelen met lichtinval

    • Diverse stoffen en baanbreedtes

    • Standaard met montageprofiel & pearlchrome designsteunen

Smart bediening

Naast kettingbediening  kunnen duo rolgordijnen worden geleverd met kindveilige gemotoriseerde bediening. Wilt u uw duo rolgordijn eenvoudig ‘smart’ maken?

De Somfy® motor maakt u eenvoudig smart met de Somfy® TaHoma switch en is te integreren met Homey, Amazon Alexa en Google Assistant.

De Grutter slapen en wonen is jouw duo rolgordijnen specialist in de Stedendriehoek: Deventer, Apeldoorn, Terwolde, Twello, Epe, Vaassen, Heerde, Wilp, Voorst, Teuge, Diepenveen, Schalkhaar