‘Wake up inspired’

Baanbrekende innovatie voor de beste slaap ooit!

Technogel®: de Gel

Een innovatief materiaal

Waarom Technogel ®. Denk eens aan iets dat zo uniek en veerkrachtig is dat het u motiveert om uw gebruikelijke denkwijze achterwege te laten en uw routines vanuit een andere ooghoek te bekijken. Vanaf het moment dat u ‘s ochtends opstaat met de zo welgekomen opluchting na een broodnodige nachtrust zorgt Technogel ® voor een nieuwe ervaring van de dag. Het is meer dan een buitengewone technologie, het is een comfortabelere levenswijze.

De Technogel® Sleeping bedden, matrassen en kussens zijn het resultaat van ruim 25 jaar innoverende Duitse engineering, Italiaans design en Belgische-Nederlandse productie. Elke reeks kent een uniek ontwerp: een minutieus afgestemde combinatie van kwaliteitsvolle schuimen afgewerkt met een luxueuze laag conformerende en lichaamstemperatuur regulerende Technogel®.

Met het revolutionaire Technogel® Sleeping kan het echt. De unieke eigenschappen van het gepatenteerde Technogel® zorgen voor een kortere inslaaptijd en meer tijd in kwalitatieve, diepe slaap. Zo word je beter uitgerust wakker zonder dat je ook maar een minuut langer in bed hebt gelegen.