Nubus® Shades

Deze gloednieuwe eyecatcher in uw interieur wordt gemaakt van  hoogwaardig kunststof. Nubus® Shades zijn ijzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht.

Binnen de SUNWAY® collectie hebben we een unieke nieuwe collectie raambekleding: Nubus® Shades. Nubus® is leverbaar als paneel- en rolgordijn en wordt gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in uw interieur!

Nubus® rolgordijn

Het Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Bent u op zoek naar een unieke raambekleding met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat.

Nubus® paneelgordijn

De Nubus® paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen of schuifpuien. Ze geven uw interieur een prachtige moderne look & feel. Bovendien creëert u, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur, meteen uw eigen unieke sfeer. En wat dacht u van een paneelgordijnen als room divider? Een afgescheiden werkplek was nog nooit zo eenvoudig.

Speel met kleuren en dessins

Kleur speelt een cruciale rol in het creëren van de gewenste sfeer en warmte in uw huis. Bent u op zoek naar een subtiele uitstraling, of wilt u liever een levendig kleuraccent toevoegen aan uw Nubus® Shade? Met onze diverse dessins heeft u de vrijheid om te spelen met kleuren. U kunt kiezen uit moderne geometrische patronen of genieten van een prachtig natuurlijk ontwerp met takken.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om een uniek tintje toe te voegen aan uw Nubus® rolgordijn of paneelgordijn. U kunt bijvoorbeeld een afwijkende baan selecteren, of zelfs een afwijkend paneel integreren. Dit kan een andere kleur zijn of een ander dessin. De mogelijkheden zijn eindeloos om uw perfecte Nubus® Shade volledig naar uw wensen samen te stellen.

De Grutter slapen en wonen is jouw Nubus Shades specialist in de Stedendriehoek: Deventer, Apeldoorn, Terwolde, Twello, Epe, Vaassen, Heerde, Wilp, Voorst, Teuge, Diepenveen, Schalkhaar