De beste A-merken bij de Grutter slapen en wonen

Bij de Grutter slapen en wonen verkopen we uitsluitend de beste merken op het gebied van slapen en woningstoffering!   
Al meer dan 35 jaar, is de kracht van de Grutter slapen en wonen, een eerlijk advies, goede prijs-kwaliteitsverhouding en een overtreffende service.

Wij hebben een uitgebreide collectie kussens, boxsprings, matrassen, ledikanten, bedtextiel en accessoires. De producten zijn leverbaar in verschillende afmetingen, kleuren en designs. Zo is er altijd wel een slaapsysteem dat past bij uw wensen. 

Tevens hechten we bij de Grutter slapen en wonen veel waarde aan een goede kwaliteit en een eerlijk product. Daarom werken we grotendeels met Nederlandse fabrikanten, aangevuld met enkele vooraanstaande buitenlandse leveranciers voor een eerlijk en vooral controleerbaar product.

Hieronder vindt u een overzicht van onze merken.

Tempur merk

Tempur

Stel u voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft.. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Zo kunt u uitgerust uw dag beginnen. 

HML Bedding

Eerlijke bedden, die tot in detail voldoen aan jouw wensen: dat is waar Hml Bedding voor staat. Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, dat sterk is in de productie van complete boxsprings. Zo kunnen we een bed leveren dat volledig op jouw persoonlijke voorkeuren is afgestemd.

HML Bedding merk
Pullman merk

Pullman

Ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van lichaamsondersteunende matrassen is wat Pullman vandaag de dag onderscheidend maakt in haar branche.

de creatie van een perfecte nachtrust!
hml bedding
tempur matrassen en kussens
pullman boxspring en matras
Eastborn matras en boxspring
Mline dealer matrassen en kussens
avek boxspring