COREtec PVC vloeren

COREtec is een revolutionaire collectie PVC vloeren met een unieke samenstelling. Een zeer goed alternatief voor bijvoorbeeld laminaat of de verlijmde PVC vloer. COREtec is eenvoudig te plaatsen door het geïntegreerde klikprofiel. Een sterke en stabiele vloer die niet krimpt en uitzet onder normale omstandigheden.

De kwaliteit van COREtec!

COREtec vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Probeer ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als ze ondergedompeld zijn in water. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

COREtec heeft een extreem goede weerstand tegen krassen. Door de 2 eindlagen UV lak (0,55 mm slijtlaag) is een COREtec vloer niet gevoelig voor krassen. Natuurlijk kan op elke vloer krassen ontstaan bij normaal gebruik, echter is wel zo fijn om te weten dat u een vloer in huis heeft die een hoge weerstand heeft.

De COREtec collectie

COREtec heeft een breed assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins. Elke collectie biedt een unieke combinatie van stijl, kracht en eenvoud. Steen, hout, standaardplanken of visgraat: er zijn heel veel dessins waaruit je kunt kiezen om de look te creëren die bij jou past. We zeggen ook wel; COREtec, een vloer voor elke persoonlijkheid.