Gordijnen

Sfeer, kleur, warmte en decoratief: het zijn allemaal eigenschappen die raamdecoratie in zich draagt. Daarom is de keuze voor raamdecoratie heel individueel en dus afhankelijk van uw smaak en het gewenste gebruik. Bij de Grutter slapen en wonen begrijpen wij dat. Dit vindt u terug in onze enorm brede en up to date collectie waar u uit kunt kiezen. Wat u ook zoekt, bij de Grutter slapen en wonen vindt u het altijd.

De Grutter slapen en wonen biedt een uitgebreide collectie gordijnen, vitrages en in betweens van gerenomeerde merken. Wij voeren o.a. de collecties van Leffring & De Wilde, Loft, Artelux en Ploeg.

Gordijnen bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in uw huis. Tevens geven ze een gevoel van geborgenheid en luxe.

Laat u inspireren en adviseren door onze ervaren medewerkers. Het resultaat zal verbluffend zijn. Of u nu kiest voor rijk gedessineerd of basic uni, de gewenste sfeer wordt voor u gecreëerd.

Naast zeer veel uni kleuren zijn er tegenwoordig ook heel veel dessins. Of ze nu gedrukt, geweven of geborduurd zijn. Elk met een eigen stijl en sfeer. Een bezoek aan onze winkel zorgt er voor dat u alle mogelijkheden optimaal kunt beoordelen, zo wordt het kiezen heel gemakkelijk.

Vitrage en In Betweens zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons interieur, in combinatie met overgordijnen of als enkele raamdecoratie. Vitrage en of een In Between filtert het binnenvallende licht en laat uw interieur nog mooier uitkomen.

De confectie van gordijnen is specialistisch werk, mooie stoffen verdienen de beste behandeling. Door onze samenwerking met ervaren fabrikanten en ateliers ziet u dit terug in een perfect eindproduct.

Uiteraard komen wij de door u bestelde gordijnen altijd kosteloos bij u thuis inmeten!