Raamdecoratie

De Grutter slapen en wonen, de winkel voor exclusieve raambekleding

Mensen zijn gevoelig voor sfeer. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor rust, nieuwe energie, inspiratie…

Licht en kleur zijn elementen die sterk van invloed zijn op sfeer. Bij de Grutter vindt u exclusieve raambekleding waarmee u kunt spelen met licht en kleur.
Behoefte aan privacy om lekker te cocoonen of juist behoefte om de wereld buitenshuis te bekijken, behoefte aan zonlicht of juist behoefte aan de koelte van de schaduw…

Met de exclusieve raambekleding van de Grutter kunt u uw eigen sfeer bepalen.

Onze verschillende productgroepen:

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Onze collectie rolgordijnen biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en structuren.

Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen passen perfect in ieder interieur. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in stoffen in sfeervolle kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raamtype in elke ruimte.

Eclips / Duo rolgordijnen

De Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit.

Met Duo rolgordijnen kan je eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creëer je de perfecte uitstraling voor je raam, passend bij je stemming en sfeer en kan je spelen met lichtinval en privacy.

Duo rolgordijnen
Nubus

Nubus® Shades

Deze gloednieuwe eyecatcher in uw interieur wordt gemaakt van  hoogwaardig kunststof. Nubus® Shades zijn ijzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht.

Binnen de SUNWAY® collectie hebben we een unieke nieuwe collectie raambekleding: Nubus® Shades. Nubus® is leverbaar als paneel- en rolgordijn en wordt gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in uw interieur!

Duette® Shades

Duettes worden gevormd door twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de Duette raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. Deze structuur geeft het product isolerende eigenschappen, waardoor zomerhitte geweerd wordt en ‘s winters de warmte vastgehouden wordt. Hierdoor kunt u in de zomer besparen op uw energierekening (airco kosten) en in de winter op uw stookkosten.

Duette
Plisse

Plissé Shades

Plissé Shades zijn mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Ze zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur en worden gemaakt van geplooide stoffen met een elegante, tijdloze uitstraling. Plissé Shades zijn decoratief en veelzijdig. Daarnaast zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen.

De Grutter slapen en wonen biedt zeer veel typen raambekleding die allemaal decoratief én functioneel zijn:
• Vouwgordijnen
• Nubus rolgordijnen en paneelgordijnen
• Rolgordijnen
• Houten jaloezieën & Wood Weave Blinds
• Horizontale jaloezieën
• Verticale jaloezieën
• Plissé Duette®
• Paneelgordijnen