Verlang jij ook naar je Pullman!

De missie van Pullman is het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardige, duurzame matrassen en (verstelbare) boxspring-systemen, een missie die wij delen. Onze keuze voor Pullman is dus een bewuste. Wat is uw keuze?

Kiest u voor een Pullman, dan kiest u voor Nederlands vakmanschap. Alles wordt ontworpen, geproduceerd en getransporteerd in Vroomshoop. Hier werken ca. 130 werknemers aan het produceren en ontwerpen van de Pullman boxspring en matrassen collectie.

Gevestigde naam komt met nieuwe collectie en positionering

Pullman geniet al vele jaren landelijke bekendheid als kwaliteitsmerk in slaapcomfort. Het merk heeft zichzelf onlangs grondig vernieuwd. Het merk kiest daarbij voor traditionele waarden zoals vakmanschap en kwaliteit. De nieuwe slogan is dan ook: ‘Hoe het nog beter kan, daar liggen wij nou wakker van’. Hiermee verstevigt Pullman zijn positionering als leverancier van hoogwaardige boxsprings.

Pullman kan met recht spreken van traditioneel vakmanschap. Het merk is al meer dan 75 jaar een vaste waarde in slaapcomfort op de Nederlandse markt. Pullman verwerkt uitsluitend hoogwaardige materialen in zijn producten. De productie is volledig gericht op kwaliteit. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met moderne technologie. Het resultaat is een collectie boxsprings, matrassen en toppers die garant staat voor jarenlang, stijlvol slaapcomfort. Centraal daarbij staat het principe van de dubbele vering: de inside pocket™ veer in de matras en een verende  matras op een verende  boxspring. Pullman streeft ernaar, met de vormgeving en functionaliteit van haar producten te inspireren en  invulling te bieden aan ieders persoonlijke lifestyle en stijlvoorkeuren.

Collecties
Het nieuwe Pullman gamma bestaat uit de collecties Goldline en Silverline. De collecties zijn overzichtelijk zijn overzichtelijk en hebben een heldere pijsopbouw. Naast boxsprings die over de gehele breedte geveerd zijn bestaan de collecties uit diverse matrassen met Inside Pocketvering en luxe Comfort Toppers. De verwerkte materialen en de afwerking geven Pullman een luxe uitstraling.

Pullman is slaapcomfort voor een publiek dat wars is van trends en kiest voor kwaliteit en inhoud. Levensgenieters die bewust kiezen voor jarenlang verantwoord slaapcomfort van het hoogste niveau.

Deskundig advies
Bij de kwaliteit van Pullman hoort een deskundig advies. Kom daarvoor naar de Grutter slapen en wonen. Je gaat niet even een bed kopen maar laat je uitgebreid informeren wat de beste keuze voor uw nachtrust is.