Over ons

Bij De Grutter Slapen en Wonen kunt u terecht voor slaapadvies op maat. U vindt alle slaapproducten die u nodig heeI: van boxsprings, ledikanten, bedbodems, matrassen, hoofdkussens, bedtextiel, kasten en aangepaste bedden voor zorg aan huis. De Grutter: voor uw complete slaapkamer!

Ook kunt u bij de Grutter slapen en wonen terecht voor de complete stoffering van uw woning. Persoonlijk en eerlijk advies, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij bieden u verschillende producten die aansluiten bij uw specifieke woonideeën. In ons uitgebreide assortiment vindt u pvc vloeren en laminaat. Deze vloeren zijn sfeervol, duurzaam en van prachtige kwaliteit. Tevens bieden wij een compleet assortiment tapijt, vinyl, gordijnen, vitrages en zonwering aan. Wij assisteren u graag bij het kiezen van de juiste combinatie met een passende kleur en uitstraling.

Tot slot hebben wij een uitgebreide collectie relaxfauteuils, eventueel met bijpassende bank. Dus ook voor goed zitcomfort bent U bij de Grutter Slapen en Wonen aan het juiste adres. Daarnaast kunt U bij ons terecht voor zowel standaard, als luxe varianten in sta-op fauteuils. Waarbij de standaard sta-op fauteuils meestal uit voorraad te leveren zijn.