Tempur

Geniet van een perfecte nachtrust met een tempur

Tempur is het toonaangevende merk als je last hebt van nek- of rugklachten. De matrassen en hoofdkussens zijn vervaardigd uit visco-elastisch traagschuim en hebben zelfs een NASA-certificering ontvangen. Dit materiaal past zich op een perfecte manier aan de contouren van je lichaam aan, verlicht de druk op je lichaam en absorbeert bewegingen. Kortom, een Tempur matras is de ideale keuze voor een ongestoorde nachtrust.

Het ontstaan van traagschuim

De geschiedenis van Tempur begon toen NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens ruimtelanceringen. Dit ‘temper foam’ kreeg echter pas echt bekendheid toen een Zweedse matrassen- en kussenfabrikant het ging toepassen. Gedurende de afgelopen decennia heeft Tempur deze technologie verfijnd en uitgebreid tot een assortiment matrassen en kussens die de druk en het gewicht gelijkmatig verdelen, zodat je de hele nacht kunt genieten van maximaal comfort en ondersteuning.

Unieke eigenschappen

Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je spieren volledig ontspannen dankzij de vormende eigenschappen. Ongeacht je slaaphouding, het past zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan. Dit resulteert in perfecte ondersteuning van je nek, bekken en rug, wat je lichaam volledig tot rust brengt. Hierdoor zul je ‘s nachts minder draaien en woelen, zelfs als je slaapt naast een bewegelijke partner.

De zekerheid van de juiste keuze

Met Tempur investeer je in hoogwaardig slaapcomfort. Dankzij hun garanties kun je dat met een gerust hart doen, want Tempur biedt een comfortgarantie van 90 dagen. Dit betekent dat je gedurende 90 dagen gebruik kunt maken van hun omruilgarantie. Dit elimineert het risico van een verkeerde aankoop, omdat er altijd een Tempur matras is dat perfect bij jou past. We streven ernaar om het volledige assortiment van Tempur in onze winkels aan te bieden.