Innergetic Latex

De Innergetic latex kwaliteit onderscheidt zich van de klassieke latexkern door een verhoogde comfortindex: zacht in éérste instantie en toch de nodige ondersteuning bij verdere indrukking.

Een dynamische vermoeiingsproef toont ook een verhoogde duurzaamheid aan. Tevens heeft het lichaam minder energie nodig om te draaien tijdens de slaap waardoor de Innergetic latex kwaliteit als het ware energie teruggeeft aan het lichaam.

Afritsbare hoezen zijn verkrijgbaar in een wol of een Aegis versie. Innergetic latex matrassen zijn uiterst flexibel en perfect combineerbaar met vlakke en verstelbare bodem.

Innergetic latex is de combinatie van twee woorden: ‘Inner’ en ‘energetic’.
‘Inner’ heeft te maken met het ‘innerlijke zelf’, de ‘interne harmonie’ die nodig is om het hoofd te kunnen bieden aan stress en spanningen.
‘Energetic’ verwijst naar de energie en de vitaliteit waarmee u na een goede nachtrust wakker wordt.

Dankzij Innergetic latex matrassen geniet u van een optimaal slaapcomfort en een energiek ochtendgevoel.

Innergetic feiten

‘s Morgens fitter

Innergetic latex geeft je elke nacht opnieuw energie. Je staat ‘s morgens fitter op omdat nachtelijke draaibewegingen op Innergetic minder energie van je vergen.

Comfortabel slapen

Innergetic latex biedt first class slaapcomfort en een prima progressieve ondersteuning (een comfortindex van meer dan 5, een topscore!)

Duurzaam slaapcomfort

Innergetic latex behoudt zijn eigenschappen. Tijdens een dynamische vermoeiingsproef ging een rolwals van 140 kg 30.000 keer heen en weer. Innergetic verliest niets van het oorspronkelijke comfort.

Te combineren met lattenbodem, boxspring, …

Door zijn ongeëvenaarde natuurlijke elasticiteit kan je Innergetic latex combineren met elke bedbodem.

Goed voor de wervelkolom

Dankzij de onovertroffen puntelasticiteit past Innergetic latex zich perfect aan je lichaamsvormen aan waardoor je wervelkolom ‘s nachts optimaal recupereert.

Optimale ondersteuning

Een Innergetic matraskern telt 7 comfortzones (elk met aangepaste hardheid) zodat je hoofd, schouders, lendenen en bekken optimaal ondersteund worden.

Optimale drukverdeling

Innergetic latex zorgt voor een optimale drukverdeling waardoor je bloedcirculatie bevorderd wordt en je ‘s morgens opstaat zonder pijn of stijfheid in spieren, gewrichten of andere delen van je lichaam.

Uitstekende temperatuur- en vochtregulatie

Dankzij de open celstructuur beschikt Innergetic over een uitgebalanceerd microklimaat waardoor temperatuur- en vochtregulatie zijn afgestemd op je slapende lichaam.

Antibacterieel en schimmelwerend

De bewezen antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van Innergetic latex zorgen ervoor dat je de nacht doorbrengt zonder ongewenste bedgenoten.