Lattenbodems

De lattenbodem, veruit de populairste bedbodem, is een matrasondersteunend onderdeel van het bed. De lattenbodem zorgt ervoor dat de matras niet doorhangt en geeft een merkbare verbetering van het comfort tijdens het slapen

Een goede lattenbodem is nog steeds een goede keuze als bedbodem. Het aanbod in lattenbodems is extreem groot en loopt uiteen van een simpele, vlakke bodem tot een uitgebalanceerde verstelbare lattenbodem, waarbij de latten afzonderlijk meeveren en instelbaar kunnen zijn.

De populariteit van de lattenbodem wordt mede bepaald door zijn prijs – kwaliteitverhouding. Tevens is de juiste kwaliteit lattenbodem geschikt voor elke matras.

De aankoop van een lattenbodem is prijstechnisch gezien een goede investering. De aanschaf van een nieuwe lattenbodem kan het beste worden gecombineerd met de aankoop van een nieuw matras. Hiermee kan een combinatie worden gemaakt waarin de samenwerking tussen lattenbodem en matras wordt geperfectioneerd. Dit komt weer ten goede aan uw comfort, uw nachtrust en gezondheid.