Spiraalbodem

Avek Spiraalbodems. Niet weg te denken klassiekers.

Spiraalbodems uit de Avek collectie.

De spiraalbodem is van oudsher een oer-Hollands product en waarschijnlijk de best ventilerende bedbodem ter wereld. De spiraalbodems van Avek zijn duurzaam en veerkrachtig. Onze bodems hebben een dwarsgespannen netwerk met een zeer open structuur waardoor de bedbodem voor meer dan 85 procent vrij kan ademen. Het dwarsgespannen netwerk zorgt voor een progressieve tegendruk zodat jouw lichaam optimaal wordt ondersteund. Avek heeft twee spiraalbodem programma’s in het assortiment, de Integra en de InVenta.

Avek Integra. De basis voor lekker slapen.

Onze spiraalbodem Integra bevat alle eigenschappen om lekker op weg te dromen. Maximale ventilatie, aangenaam comfort en veerkracht. Perfect als inlegbodem in je bestaande of nieuwe bed. Bijna 90% van de bodem kan vrij ademen. Zo slaap jij fris en wordt je uitgerust weer wakker.

Avek InVenta. Voor iedere lichaamsbouw een optie.

Met de Inventa spiraalbodem stel je moeiteloos je eigen bed samen. Pas de spiraalbodem aan op je persoonlijke lichaamsbouw. Door de open structuur voelt het bed prettig en fris. Bovendien is de InVenta een echte blikvanger, en zeer geschikt om vrijstaand te plaatsen.