Traagschuim

De TEMPUR geschiedenis begon toen de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Ze zochten een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Zo ontstond traagschuim.

Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot TEMPUR het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Een matras heeft de meeste invloed op de mate waarin uw lichaam tijdens de nacht ondersteund wordt. Doordat een goede nachtrust essentieel is voor uw gezondheid en welzijn, is het belangrijk om te investeren in een matras van goede kwaliteit die tevens een persoonlijk(e) comfort en ondersteuning biedt wat uw lichaam nodig heeft gedurende de nacht.

TEMPUR heeft vier matrascollecties ontwikkeld, ieder met een eigen uniek gevoel, en een variatie van kenmerken. Ieder TEMPUR matras bevat het unieke TEMPUR materiaal, dat reageert op de warmte en het gewicht van uw lichaam en u een optimale drukverlaging en persoonlijke ondersteuning biedt. Bovendien keert het TEMPUR materiaal, in tegenstelling tot gewone traagschuim matrassen, direct terug naar de originele vorm, iedere keer weer.

Ontdek nu welk matras het beste bij u past en kom proef liggen in de winkel.