Eastborn matrassen

Uitgerust wakker worden en fit aan de nieuwe dag beginnen wil iedereen. Duidelijk is dat de keuze voor het juiste matras hier een grote rol in speelt. Daarom wordt er bij Eastborn extra veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling en de productie van Eastborn matrassen in de fabriek in Vroomshoop.

https://www.de-grutter.nl/matrassen/eastborn-matrassen/eastborn-q-matrassen/

Matrassen informatie

De matrassenlijn van Eastborn bestaat uit een serie pocketvering matrassen. Enkele pocketmatrassen kunnen geleverd worden in de stof van de boxspring. We noemen dit ‘Colour’ matrassen. Wanneer gekozen wordt voor een Colour-uitvoering, dient deze matras gecombineerd te worden met een topdekmatras.

Sensity® voor schoon en fris bed

Alle Eastborn matrassen en topdekmatrassen zijn voorzien van een matrasstof met Sensity® behandeling. Met de Eastborn matrassen heeft u altijd een schoon en fris bed.

Wat doet Sensity®

De stof van de matrassen is behandeld met probiotica, zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt. De werking van Sensity® in de matrashoezen blijft ook na wassen op 60 ºC gegarandeerd. Waardoor er een hygiënische en frisse slaapomgeving geboden wordt. In de hoezen van de matrassen wordt gebruik gemaakt van stroken wit Airmax. Airmax is een innovatie op het gebied van luchtdoorlatendheid, vochtregulatie en thermo-isolerende eigenschappen en biedt daardoor in combinatie met Sensity® een perfect en gezond slaapklimaat.