Nolte kast- en slaapkamersystemen

Waarom Nolte?

Nolte Möbel is één van de belangrijkste fabrikanten van kast- en slaapkamersystemen. Nolte kan het aanhoudende succes verklaren door de permanente verdere ontwikkeling van innoverende designtrends en functionele ideeën. Passend bij de filosofie van de Grutter slapen en wonen, gaat ook Nolte op individuele klantenwensen in met maatwerk.

Dankzij het design en het comfort van de producten van Nolte Möbel krijgen mensen nieuwe ideeën om hun kamers in te richten. Uw kast- en slaapkamerdromen werkelijkheid! De verlangens van onze klanten staan centraal binnen ons denken en handelen. Wij helpen u dan ook graag bij het creatief en intuïtief vormgeven van uw persoonlijke leefruimte.

We willen onze klanten met onze producten en oplossingen een goed gevoel geven en we streven ernaar voor alle mensen de leefruimte te creëren waarvan ze dromen en waarin ze zich veilig, goed, rustig en één met hun medemens voelen.

Samenwerking.

De volgende quote komt van de website van Nolte: “Betrouwbaarheid betekent voor ons niet alleen een onberispelijke productkwaliteit, maar ook de bereidheid om altijd voor onze klanten klaar te staan. Wij nemen onze verantwoordelijkheid tegenover het milieu, de samenleving, onze klanten, onze medewerkers en hun gezinnen zeer ernstig.”

Wij meten onze prestaties aan de wensen en verlangens van onze klanten.

Een quote die pakkend weergeeft waarom wij zo prettig met Nolte samenwerken.

Nolte collectie.

Hoogwaardig design onderscheidt zich door een heldere vormgeving en kleurstelling. Daarom zijn Nolte meubels zo sierlijk en stijlvol, en bieden zij u een buitengewone woonervaring.
Bij Nolte zijn ze altijd op zoek naar innoverende designtrends en functionele ideeën die ze dan voor u ontwikkelen en realiseren.

Bovendien wil Nolte meer uit ruimtes halen en onze klanten meer vrijheid bij de inrichting bieden – bijv. met zweefdeurkasten in XXL-formaat met een hoogte van 271 cm, innoverende ruimteconcepten met een opvallend lichtdesign, kasten met SaveLock-functie, deuropeners met elektromotoren, met milieuvriendelijke materialen, draaideurkasten met een hoogte van 290 cm voor bijzonder hoge ruimtes en nog veel meer.

Voor alle mogelijkheden die we kunnen bieden met de collectie van Nolte nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Er kan namelijk meer dan in een verhaal is weer te geven.

Inspiratie kun je wel vast opdoen op de website van Nolte.