Tempur Cloud matrassen

TEMPUR® Cloud Matras collectie.

Deze pagina is vooral bedoeld voor in eerste indruk aangaande de TEMPUR® Cloud Matras collectie. Om daadwerkelijk een keuze te maken nodigen wij u graag uit in onze winkel om daadwerkelijk te ervaren welk gevoel het  beste bij uw slaapwensen past.

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. TEMPUR® Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van TEMPUR® Extra Soft Materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke TEMPUR® materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

Ondersteunend met een zacht gevoel

De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen dat meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR® Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® Extra Soft Materiaal

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR® ondersteuningslaag, wat zorgt voor het comfort, de ondersteuning en duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR® met een zachter gevoel.

TEMPUR® Cloud Prima Matras met CoolTouch™

De Cloud Prima CoolTouch™ matras biedt u het stevigste gevoel binnen de TEMPUR® Cloud CoolTouch™ matrascollectie.

  • Innovatieve balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning
  • Stevigste gevoel binnen de Cloud CoolTouch™ matrascollectie

Hoogte: 19cm
V.a. € 1.399,-
(o.b.v. 90 x 200 x 19 cm)

TEMPUR® Cloud Supreme Matras met CoolTouch™

Naast het unieke gevoel dat de TEMPUR® Cloud Supreme CoolTouch™ matras u biedt, heeft deze matras een comfortlaag, waardoor deze zachter aanvoelt dan de TEMPUR® Cloud Prima CoolTouch™ matras. Innovatieve balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning

  • Hogere TEMPUR® Comfort- en Ondersteuningslaag – 5 cm
  • Zachter gevoel dan de Cloud Prima CoolTouch™ matras

Hoogte: 21cmV.a. € 1.599,-(o.b.v. 90 x 200 x 21 cm)

TEMPUR® Cloud Elite Matras met CoolTouch™

Door de hogere Comfort- en Ondersteuningslaag merkt u bij de Cloud Elite CoolTouch™ matras meer van de drukverlagende eigenschappen van het unieke TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® Cloud CoolTouch™ matrascollectie.

  • Innovatieve balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning
  • Hogere TEMPUR® Comfort- en Ondersteuningslaag – 7 cm
  • Zachtste gevoel binnen de Cloud CoolTouch™ matrascollectie
  • QuickRefresh™ Cover is wasbaar en verwijderbaar

Hoogte: 25cmV.a. € 1.799,-(o.b.v. 90 x 200 x 25 cm)