Tempur Original matrassen

TEMPUR® Original Matras collectie.

Deze pagina is vooral bedoeld voor uw eerste indruk aangaande de TEMPUR® Original Matrassen collectie. Om daadwerkelijk een keuze te maken nodigen wij u graag uit in onze winkel om zelf te ervaren welk TEMPUR® gevoel het  beste bij uw slaapwensen past.

De TEMPUR® Original matrassen zijn onze stevigste matrassen, die zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de contouren van uw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning.

Ondersteunend matras met een stevig gevoel

Ervaar waar het allemaal begon. Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR® wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

TEMPUR® Materiaal

De matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal – ontwikkeld door middel van onze baanbrekende technologie afgeleid van de NASA. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien keert de open celstructuur geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt.

TEMPUR® Original Prima Matras met CoolTouch™

Met de TEMPUR® Original Prima CoolTouch™ matras ervaart u drukverlagende ondersteuning op een Original matras op z’n best. De TEMPUR® Original Prima CoolTouch™ matras biedt u het stevigste gevoel binnen de TEMPUR® Original CoolTouch™ matrascollectie.

  • Drukverlagende ondersteuning
  • Stevigste gevoel binnen de Original CoolTouch™ matrascollectie

Hoogte: 19cmV.a. € 1.399,-(o.b.v. 90 x 200 x 19 cm)

TEMPUR® Original Supreme Matras met CoolTouch™

Naast het unieke gevoel dat de TEMPUR® Original Supreme CoolTouch™ biedt, heeft deze matras een comfortlaag, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de TEMPUR® Original Prima CoolTouch™ matras.

  • Drukverlagende ondersteuning
  • Toevoeging van de TEMPUR® Comfortlaag – 2 cm
  • Door de Comfortlaag voelt deze zachter aan dan de Original Prima CoolTouch™ matras

Hoogte: 21cmV.a. € 1.599,-(o.b.v. 90 x 200 x 21 cm)

TEMPUR® Original Elite Matras met CoolTouch™

Door de 3 cm hoge comfortlaag bij de TEMPUR® Original Elite CoolTouch™ matras merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® Original CoolTouch™ matrascollectie.

  • Drukverlagende ondersteuning
  • Toevoeging van de TEMPUR® Comfortlaag – 3 cm
  • Zachtste gevoel binnen de Original CoolTouch™ matrascollectie
  • QuickRefresh™ Cover is wasbaar en verwijderbaar

Hoogte: 25cmV.a. € 1.799,-(o.b.v. 90 x 200 x 25 cm)