Pullman boxsprings

De Pullman boxspring; handgemaakt comfort uit Nederland.

Een bed moet een weldadige nachtrust bieden. Maar je hecht ook waarde aan een verfijnde afwerking. Een uitstraling die naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en smaak op interieurgebied. Dan wordt het tijd om kennis te maken met de Pullman boxspring collectie. Deze bestaat uit kwalitatief hoogwaardige boxsprings met een ruime keuze aan hoofdborden, matrassen, comfort toppers en stoffen. Samen zorgen deze ervoor dat je moeiteloos invulling kan geven een je interieur- en slaapwensen.

Vaste Pullman boxspring

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort. De boxsprings hebben een aangename hoogte (Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm) en zijn voorzien van een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt uw lichaam perfecte ondersteuning. Maar ook als u niet slaapt is de boxspring een aanwinst voor uw slaapkamer. Met dank aan de ruime collectie stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl. En rijke details als dubbelnaads stikwerk.

Verstelbare Pullman boxspring

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik weet u moeiteloos de perfecte lighouding te vinden. De verstelbare boxsprings hebben een comfortabele hoogte en veren van rand tot rand. Zo heeft u op elke plek in bed dezelfde, hoogwaardige ondersteuning.