mFLOR – De innovatieve designvloer

mFLOR is al jarenlang dé specialist op het gebied van vinylstroken en – tegels (ook bekend als PVC vloeren). In steeds meer woningen en projecten worden vinylstroken en –tegels toegepast. Logisch, deze vloeren bieden immers vele voordelen. Ze hebben een natuurlijke uitstraling, bieden een aangenaam woon/werkklimaat en zijn makkelijk in het onderhoud. Daarbij is mFLOR de voorloper in de ontwikkeling van nieuwe dessins en innovaties.

Innovatieve dessins;

De duurzame designvloeren van mFLOR kenmerken zich door de natuurgetrouwe uitstraling. De hout- en steendessins zijn niet meer van echt te onderscheiden. mFLOR staat voor innovatie met natuurechte dessins en extra grote afmetingen. Dit zorgt ervoor dat de natuur sterk wordt vertegenwoordigd in de mFLOR vloeren. Helemaal door de toepassing van ‘inregister embossing’, waarbij de oppervlaktestructuur het dessin volgt. Hierdoor tonen én voelen de stroken en tegels precies zo als de natuurlijke producten hout en steen. Daarnaast zijn mFLOR vloeren comfortabel en praktisch in het gebruik. Door de waterbestendigheid kunnen ze worden toegepast in vochtige ruimtes én zijn ze makkelijk te reinigen. Geschikt voor vloerverwarming en –koeling. Hoge slijtvastheid en tot 15 jaar garantie. De designvloeren van mFLOR bieden daarmee optimale vloeroplossingen.

mFLORLOCK

Continue ontwikkeling heeft geleid tot de innovatie mFLORLOCK. mFLORLOCK is een collectie vinylstroken en –tegels met een klikverbinding, waardoor deze zonder lijm geplaatst kunnen worden. Dit ijzersterke, gepatenteerde kliksysteem koppelt het gemak van snelle installatie aan optimale vloeroplossingen. Verkrijgbaar in houtdessins en in steendessins. Dé designvloer oplossing in alle gevallen waar installatietijd van groot belang is.

De hoogste kwaliteit

Mede door het gebruik van de hoogste kwaliteit grondstoffen staat mFLOR niet alleen voor mooie vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Door de eigen ontwikkeling van innovatieve dessins met de allernieuwste printtechnieken, maakt mFLOR een natuurechte uitstraling mogelijk. Tevens zorgt deze innovatie ervoor, dat vrijwel geen enkele strook of tegel er precies hetzelfde uitziet. Dat is belangrijk, want in de natuur herhaalt ook niets zich helemaal en is alles uniek. Daarmee hebt u dus altijd uw eigen, individuele mFLOR vloer. En door het gebruik van de zuiverste PVC zijn alle mFLOR vloeren volledig dimensioneel stabiel.

Duurzame vloeroplossingen

mFLOR waakt er over om alleen grond- en hulpstoffen met lage chemische emissies toe te passen. Op die manier wil mFLOR de impact op de luchtkwaliteit in de ruimtes waar onze producten geplaatst worden en de blootstelling aan chemische componenten tot een absoluut minimum terugdringen. Deze continue inspanningen hebben ertoe geleid dat alle mFLOR producten ruimschoots voldoen aan de Duitse AgBB-norm, de strengste norm op emissiegebied binnen Europa.

Dat wordt mFLOR PU Blue genoemd. Alle mFLOR designvloeren staan daarmee garant voor de hoogste kwaliteit op het gebied van binnenklimaat en luchtkwaliteit. Wel zo’n veilige gedachte.