Ook uw bedden specialist voor Diepenveen en omgeving!

Bij De Grutter Slapen en Wonen vindt u een uitgebreid assortiment aan woon- slaapproducten. U vindt alle slaapproducten die u nodig heeft: van bedden, ledikanten, boxsprings, bedbodems, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel tot aangepaste bedden voor senioren. De Grutter: voor uw complete slaapkamer!

Slaapkamer advies op maat

De klant staat bij ons centraal. Dat betekent dat uw individuele wensen voorop staan. Wij denken met u mee door persoonlijk en deskundig advies.

Goede slaap is van groot belang voor een prettige dag. Bij De Grutter Slapen en Wonen krijgt u een op maat gesneden slaapadvies. Wij adviseren welk bed, matras of hoofdkussen het beste past bij uw slaappatroon en wensen.

De Grutter volgt voor u de laatste trends. Zo kunnen we u zo optimaal mogelijk adviseren. Dat kan bij ons in de winkel, maar ook bij u thuis!

Wij bezorgen en monteren onze bedden, ledikanten, boxsprings, bedbodems, matrassen en kasten door heel Nederland. Dus ook in Diepenveen!

Uw Tempur specialist voor Diepenveen en omgeving.

Bij de Grutter slapen en wonen vindt u de gehele collectie van Tempur. Als Tempur Premium Reseller voor Diepenveen en omgeving hebben wij de gehele collectie van Tempur in onze winkel om uitgebreid te testen.

Tempur heeft drie verschillende matrascollecties: Original (stevig), Cloud (zacht) en Sensation (traditioneel verend gevoel). Tempur  materiaal in de matrassen reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van een lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Het materiaal keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm, iedere nacht weer.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid testkussen programma van Tempur, u kunt al onze kussens rustig proberen zodat u de juiste keuze kan maken.

Uw Pullman specialist voor Diepenveen en omgeving.

Bij de Grutter slapen en wonen vindt u een uitgebreide collectie van Pullman. De missie van Pullman is het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardige, duurzame matrassen en (verstelbare) boxspring-systemen. Dit alles gefabriceerd in Vroomshoop.

Wij hebben de top van de Pullman collectie in huis. De boxsprings en matrassen uit de gold- en silverline collectie kunt u uitgebreid testen in onze showroom.

Wat maakt een kamer tot een slaapkamer? Precies, het bed. een ambachtelijk geproduceerd bed, dus een Pullman bed. Want daarvan staat het slaapcomfort op een ongekend hoog niveau. Uitgevoerd in een kwaliteit en design die u verzekeren van jarenlang plezier, ook als u wakker bent. Creëer uw eigen, dubbeldikke slaapcomfort met een boxspring en matras uit de Pullman Goldline collectie, naar keuze aangevuld met een Comfort topper.

Uw Eastborn specialist voor Diepenveen en omgeving.

Voor de Eastborn collectie kunt u terecht bij de Grutter slapen en wonen. In onze showroom staan bijna de gehele Eastborn collectie om uitgebreid te testen.

Je wilt natuurlijk een boxspring bed of matras van goede kwaliteit, dat lekker ligt, zodat je goed slaapt en weer fris opstaat. Dan moet het er ook nog eens goed uitzien, en dit alles voor een redelijke prijs. Niet meer, maar vooral niet minder. Dankzij de heldere prijs- en kwaliteitsopbouw van de Eastborn collectie, vind je makkelijk het boxspring bed of matras dat past bij jouw smaak en binnen jouw budget.

Voor jouw specifieke wensen ten aanzien van het ligcomfort is er dus een heel ruim aanbod van matrassen. Welke matras het beste bij jou past, moet je zelf ervaren. Loop binnen, ga (proef)liggen en laat je adviseren!