Anatomische vormgeving

De drukverlagende eigenschappen in combinatie met de anatomische vormgeving van de hoofdkussens zorgen voor een comfortabele en correcte ondersteuning van de nekwervels. Door de temperatuur gevoeligheid en de drukverlagende eigenschappen van de Tempur hoofdkussens, zal het kussen reageren op uw lichaamsgewicht en lichaamstemperatuur. Het hoofdkussen zal zich vormen naar de natuurlijke boog van uw hoofd en nek, zodat deze in perfecte lijn liggen met uw ruggegraat.

Optimale ontspanning

Het assortiment Tempur kussens biedt een unieke combinatie van comfort en functionaliteit. Ontspan uw nek, hoofd en geest op een Tempur kussen. Laat het u helpen om pijn te verzachten, snurken en slaapproblemen te verminderen. En u echt een ontspannen en rustgevende slaap te bezorgen.

Tempur heeft voor elke slaper een geschikt hoofdkussen in het assortiment. Alle Tempur kussens hebben een wasbare hoes, zijn hypoallergeen en bestand tegen huismijt. Daarnaast krijgt u na registratie maar liefst 3 jaar garantie op uw hoofdkussen.

TESTKUSSENUITLEENPROGRAMMA

Niets is vervelender dan een miskoop. Om dit te voorkomen biedt TEMPUR samen met de Grutter slapen en wonen een compleet programma met testkussens aan.